Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El col·lectiu ‘Taló d’Aquiles’ ofereix el seu primer taller feminista per a homes

L’objectiu de la trobada era tractar qüestions com la masculinitat o la importància de responsabilitzar-se de les seves actituds masclistes

Dissabte al matí la Gueralda acollia un taller destinat als homes per tractar qüestions com la masculinitat o la importància de responsabilitzar-se de les actituds masclistes que molts cops tenen, entre altres aspectes. Es tractava de la primera trobada oberta al públic del col·lectiu format per homes ‘Taló d’Aquiles’. Un dels seus membres, el Marçal Peguera, explicava l’objectiu del taller.

El col·lectiu va sorgir d’un grup d’homes que fa gairebé 2 anys van començar a reunir-se per tractar aquests temes. Però arran de la preparació dels actes pel 8M va néixer la necessitat de consolidar una agrupació d’aquestes característiques en la que els mateixos homes lluitessin contra el masclisme. La idea és poder fer una trobada al mes tot acollint homes disposats a ajudar a canviar la realitat o, si més no, amb curiositat per entendre una mica més què volem dir quan parlem de feminisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: