Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CFGS de Guia, Informació i Assistències Turístiques amplia l’especialització enoturística

El cicle comptarà ara amb una ampliació de 198 hores d’especialització enoturística amb la voluntat d’acostar l’alumnat a la realitat del mercat laboral.

La regidora d’Educació Xell Montserrat i la directora de l’Escola d’Enoturisme Ester Garcia han ofert aquest dilluns al migdia una roda de premsa per presentar l’adaptació del Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) de Guia, Informació i Assistències Turístiques al perfil d’Enoturisme. El cicle comptarà ara amb una ampliació de 198 hores d’especialització enoturística amb la voluntat d’acostar l’alumnat a la realitat del mercat laboral.

A banda, totes les formacions a l’Escola d’Enoturisme posaran el focus sobre la comunicació professional, en ser un vessant molt demandat per les empreses. El cicle surt amb una oferta de 25 places i forma part de la FP Dual, amb 1.000 hores de pràctiques remunerades a empresa.

La regidora d’Educació remarcava l’aposta decidida per l’enoturisme que continua fent l’Ajuntament de Vilafranca, així com per una formació de qualitat al llarg de la vida.

L’Escola d’Enoturisme ha decidit convocar dues jornades de portes obertes al centre de cara al període de preinscripció.

Seran els dies 17 d’abril i 15 de maig a les 11 del matí i caldrà fer inscripció prèvia per seguir totes les mesures sanitàries per evitar la propagació de la Covid-19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: