Dilluns, 29 d'abril de 2024
Alex Toledo, a punt per iniciar la segona temporada al Campionat d’Europa de Moto2

El pilot té la intenció de superar la vuitena posició de la temporada passada. El 2020, Toledo es va proclamar sotscampió d’Europa de Superstock 600.

El jove pilot de 19 anys, Àlex Toledo, encetarà el del FIM CEV Repsol el diumenge 25 d’abril al circuit portuguès d’Estoril. Una competició que li podria obrir la porta del campionat de Moto GP, el campionat més reconegut a nivell mundial.

Toledo forma part de l’equip Easy Race Team i competirà amb una Yamaha. El pilot té la intenció de superar la classificació de la temporada passada, en que va finalitzar en vuitena posició, i qui sap si proclamar-se campió d’un campionat que ja ha tastat i ja té una experiència adquirida la darrera temporada.

L’any passat, lluint el dorsal 55, Toledo es va proclamar sotscampió d’Europa de SuperStock 600 la temporada passada, marcada per la pandèmia del coronavirus. El calafellenc va fer 10 pòdiums, amb tres victòries. L’any 2017 s’havia emportat el subcampionat d’Europa de Moto3.

Aquesta temporada pujarà a una moto d’equip oficial. El jove pilot ha manifestat que «tocarà adaptar-se a la nova moto, entrenant molt, per poder donar el màxim», destacant la dificultat que comporta pilotar una moto purament de curses.

El certamen de Moto2 europeu constarà enguany de set proves. Després de la primera prova a Portugal, serà el torn pel circuit Ricardo Tormo de València, i després al circuit de Barcelona-Catalunya. Al juliol, el campionat arribarà a l’Algarve i a MotorLand Aragón, on la temporada passada Toledo va guanyar les 3 curses del cap de setmana.

El campionat arribarà a San Marino al setembre i a Xerès el mes d’octubre i finalitzarà al circuit Ricardo Tormo el 7 de novembre. En les darreres setmanes, el calafellenc ha fet a tests a Almeria, provant la màquina que pilotarà enguany.