Dijous, 6 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un esfondrament al carrer Pere el Gran ha obligat a tallar la circulació a la zona

Segons fonts municipals no hi ha hagut ferits, però els bombers han estat treballant durant força estona per revisar l’estat de l’edifici.

Aquest dilluns al matí els Bombers i la Policia Local de Vilafranca han rebut l’avís que s’havia produït un esfondrament en d’un sostre en un habitatge al número 2 del carrer de Pere el Gran, a la cantonada amb el carrer Sant Pere de Vilafranca.

Segons fonts municipals no hi ha hagut ferits, però els bombers han estat treballant durant força estona per revisar l’estat de l’edifici. Una acció en la que també hi ha participat l’arquitecte municipal per tal de garantir l’estabilitat de l’estructura i les accions a fer per assegurar-la.

Mentre han durat les tasques de revisió de l’edifici s’ha tallat la circulació de vehicles i vianants tant del carrer Sant Pere com del carrer Pere el Gran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: