Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sostre d’una casa del carrer Sant Sadurní s’ha esfondrat aquest matí sense causar víctimes

Una família ha pogut sortir de l’edifici pel seu propi peu i la dona que vivia al pis superior no era a casa en el moment de l’esfondrament.

De les quatre persones que consta que viuen a l’edifici, una parella i la seva criatura han pogut sortir de l’edifici pel seu propi peu i la dona que habitava la planta superior era fora de casa en el moment de l’esfondrament. La mascota d’aquesta dona, un gos, també ha resultat il·lès malgrat ser a l’interior de l’edifici.

L’esfondrament s’ha produït al número 14 del carrer Sant Sadurní de Vilafranca i el bombers n’han rebut l’avís quan faltaven pocs minuts per les 11 del matí. 7 dotacions del cos han estat activades i conduïdes al lloc dels fets on també s’hi han desplaçat agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, Protecció Civil i tres unitats terrestres del SEM, més un comandament.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull també ha estat present al lloc dels fets, acompanyat pel regidor de Seguretat Ciutadana Joan Manel Montfort. Regull ha explicat que l’esfondrament probablement es deu a les darreres pluges i ha dit que l’edifici havia estat inspeccionat feia uns dies.

El regidor de Seguretat Ciutadana ha explicat, per la seva banda, que es van fent inspeccions per evitar situacions com aquesta però que és molt difícil tenir tots els edificis sota control.

L’Ajuntament, a través dels Serveis Socials, s’encarregarà de buscar allotjament per aquestes persones que s’han quedat sense llar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: