Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelavit fixa els contenidors d’orgànica perquè els senglars no escampin la brossa

Torrelavit fixa els contenidors d’orgànica perquè els senglars no escampin la brossa

Davant la problemàtica provocada per els senglars escampant la brossa per els carrers fent caure els contenidors, s’ha decidit instal·lar aquest sistema de fixació.

L’Ajuntament de Torrelavit, en col·laboració amb la Mancomunitat Penedès-Garraf, ha instal·lat un sistema de fixació als contenidors de brossa orgànica del municipi per evitar que els senglars escampin les deixalles pel carrer.

En els últims mesos, la presència dels senglars als carrers del poble ha esdevingut un problema sobretot per la gestió de les escombraries, i perquè provoquen destrosses a les places, parcs i jardins públics. Per això, l’equip de govern va decidir, a final de gener, encetar una línia de col·laboració amb la Mancomunitat per trobar una solució.

El sistema instal·lat permet fixar els contenidors al carrer i evitar que es puguin tombar. L’alcalde, Manuel Raventós, confia que aquest nou sistema de fixació podrà solucionar, de forma provisional, el problema que han generat els senglars i les molèsties que se’n deriven. Raventós adverteix, però, que Torrelavit no és l’únic municipi que pateix aquest problema i demana que s’abordi de forma global per trobar una solució comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: