Dissabte, 17 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

JxCat a Vilafranca obre portes a l’entesa als actuals membres del PdeCAT

Junts creu que la via de l’1 d’Octubre és l’adequada, una via en la que institucions, ciutadania i partits polítics defensen plegats un projecte de país.

Aquest dimarts a la tarda Junts per Catalunya a Vilafranca oferia una roda de premsa per a valorar els resultats obtinguts en les darreres eleccions al Parlament i, alhora, postular-se com a força independentista en les properes eleccions municipals. El coordinador de Junts a Vilafranca, Ramon Calmet, valorava positivament els resultats i reconeixia que, fins i tot, els havien sorprès.

Junts opina que l’escissió amb el PdeCAT ha estat negativa i, respecte a aquesta qüestió, volen fer un ‘exercici de maduresa’ i per això obren portes a l’entesa als regidors i membres del PdeCAT. Calmet creu que a diferència del 21 de desembre del 2017 en el que anaven plegats i van guanyar les eleccions en termes independentistes, enguany l’escissió ha contribuït a que Laura Borràs no pugui ser la primera presidenta de la Generalitat de Catalunya de la història. El coordinador de Junts a Vilafranca afegia també que ‘ERC no té un projecte independentista quan està recolzant una via de diàleg que ja es va aprovar i que no funcionarà’. En canvi creu que la via de l’1 d’Octubre és l’adequada, una via en la que institucions, ciutadania i partits politics defensen plegats un projecte de país.

Efemèrides

16 d’Abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: