Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Ricarte, nou president del grup d’elaboradors de vi a l’engròs i vi base cava de l’AVC

L’empresa Vins Font, representada pel seu gerent Jordi Ricarte, presideix, des de principis d’any, el grup d’elaboradors de l’Associació Vinícola Catalana.

És un grup de treball que reuneix a les empreses que elaboren vi a l’engròs i vi base cava de Catalunya.
Jordi Ricarte relleva en el càrrec a Agustí Virgili, del celler J.B Berger, que ha presidit el grup des de la seva creació a l’any 2010 amb l’objectiu de debatre i consensuar el posicionament dels elaboradors de vi base cava davant el ple del Consell Regulador del Cava.
Vins Font va presentar la seva candidatura a finals de l’any 2020 sent acceptada per unanimitat per la resta de membres del grup. Jordi Ricarte assumeix el càrrec amb la il·lusió de treballar en la defensa dels interessos dels cellers.
Més de 25 anys avalen la seva trajectòria professional dels quals els darrers 12 anys està vinculat a Vins Font, empresa barcelonina creada a l’any 1981 i que elabora vins a les denominacions d’origen Cava, Catalunya i Penedès. L’Associació Vinícola Catalana agraeix la dedicació i treball d’Agustí Virgili fins el moment de la seva jubilació al capdavant del grup, i com membre de la junta directiva de la patronal del vi català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: