Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En Comú Podem presenta les propostes per al Penedès incloses al programa electoral

Ramon Arnabat i Arantxa Molina, candidats a la llista d’En Comú Podem de l’Alt Penedès, han presentat en Roda de Premsa les seves propostes pel Penedès per a les eleccions al Parlament de Catalunya.

En Comú Podem fa una aposta per potenciar la Vegueria del Penedès. El regidor de Vilafranca en Comú i candidat al Parlament Ramon Arnabat ha estat molt crític amb l’infrafinançament que han fet els diversos grups que han governat la Generalitat els darrers deu anys, i ha dit que els governs del PdCAT, Junts i ERC han mantingut a la baixa la inversió al Penedès per part de la Generalitat en un 2,5% del seu pressupost, quan el Penedès representa el 6% de la població total de Catalunya i aporten un 4,5 % del PIB català. Una de les primeres actuacions del nou govern de la Generalitat ha de ser, a judici dels Comuns, avançar en la materialització de la vegueria per permetre una participació més activa del territori en la planificació i la millora del benestar dels penedesencs i penedesenques.
La regidora de l’Ajuntament de Sant Sadurní i candidata al Parlament, Arantxa Molina, ha destacat la necessitat de aplicar un pla d’inversions destinat a les comarques que tenen un gran dèficit d’infraestructures i una incidència molt greu en l’atur i la desocupació bàsicament juvenil. Calen millores en el transport públic, especialment per acompanyar l’accés als serveis sanitaris.

Arnabat i Molina han coincidit en la necessitat de potenciar l’Atenció Primària, d’un nou Hospital a Vilanova, de la reconversió en centre sociosanitari l’hospital de Sant Camil, o de l’ampliació de serveis a l’hospital del Vendrell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: