Dimecres, 22 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Betis del penedesenc Alex Moreno diu adéu a la Copa a la tanda de penals

L’equip sevillà va perdre contra l’Athletic Club a la tanda de penals un partit que tenia guanyat al minut 84. Els bascos jugaran les semifinals de Copa.

Ahir parlàvem amb Alex Moreno sobre el futur a la Copa del Rei. Aquest dijous el Betis va caure eliminat de la Copa del Rei davant de l’Athletic de Bilbao, equip que continua en estat de gràcia. Partit que es va allargar fins als minuts finals amb el 0-0 inicial, però que es va animar a les acaballes del mateix.

Juanmi va avançar els andalusos al minut 84, i quan els bètics estaven a punt de certificar la classificació, Raul Garcia, en el 94 va posar l’empat al marcador. El partit va anar a la pròrroga, i els bètics confiaven en repetir la gesta de la setmana passada contra la Reial Societat. Poca acció en els 30 minuts extra.

El partit es va decidir als penals, amb el porter basc, Unai Simón com a heroi del partit. El Betis només va poder convertir 1 llançament, mentre els visitants van completar una tanda perfecta. 1-4 als penals, i l’Athletic estarà al sorteig de semifinals d’aquest divendres, juntament amb Barça, Sevilla i Llevant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: