Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull respon a les crítiques d’ERC sobre una falta de compromís amb el territori

Regull ha afegit que en algunes ocasions no se l’ha convidat a actes en el que havia de ser present com a delegat del govern o alcalde de Vilafranca.

Aquest matí, un cop finalitzada la roda de premsa de balanç dels Vilafrancs, l’alcalde de Vilafranca i delegat del Govern al Penedès, Pere Regull ha volgut respondre davant els mitjans de comunicació a les crítiques pronunciades per ERC de l’Alt Penedès respecte al desplegament territorial de la Vegueria. Concretament en el transcurs de la roda de premsa de dimarts els republicans es van referir a una falta de compromís amb el territori per part de Pere Regull.

Regull ha respost a aquestes declaracions i ha afegit que en algunes ocasions no se l’ha convidat a actes en el que havia de ser present com a delegat del govern o alcalde de Vilafranca.
Regull ha acabat insistint en que està treballant perquè el desplegament territorial sigui una realitat però que ara per ara és encara més dificil dir quan serà efectiu tenint en compte la situació de pandèmia que tenim.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: