Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acord dels alcaldes de les capitals de la Vegueria per impulsar el Penedès

L’alcalde de Vilafranca ha comentat avui en el programa Diàlegs la reunió que aquest dijous va mantenir amb els alcaldes de Vilanova, d’Igualada, i el Vendrell.

Una trobada a la Vil·la Casals per establir les bases de col·laboració en la construcció administrativa i social de la Vegueria del Penedès.
Els quatre alcaldes han coincidit en la necessitat de treballar també des dels ajuntaments i municipis per teixir i cohesionar socialment el Penedès, crear consciència d’identitat i actuar conjuntament davant les administracions superiors.

Fruït de la reunió, els alcaldes han arribat a l’acord de coordinar les reclamacions davant les administracions superiors per millorar els serveis públics. O també impulsar els intercanvis i les activitats compartides, especialment en els àmbits cultural, educatiu, esportiu i entre els agents econòmics i sindicals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: