Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ester Vallès i tres candidats més representaran la comarca a la llista de Junts el 14-F

Ester Vallès i tres candidats més representaran la comarca a la llista de Junts el 14-F

Ester Vallès Pelay, vilobinenca i coordinadora comarcal de l’Alt Penedès, es troba en la posició 22, convertint-se en la persona que representaria la Vegueria Penedès.

A la mateixa setmana que quasi mil persones s’han apropat a les taules de la comarca per signar els avals del nou partit Junts, es van dur a terme les votacions de la tercera urna, a la fase final de les primàries de Junts, amb la configuració definitiva de la llista electoral per les eleccions del 14F.
En la posició 56 trobem la vilafranquina Maribel Cunillera. En el lloc 65, en Josep Sort del Pla i en el número 72 Pilar Milà també de Vilafranca. La proposta va ser elaborada per l’Executiva Nacional en funció de diversos criteris com ara el suport que van obtenir en cada circumscripció les persones que no van ser proclamades automàticament com a integrants de la futura llista electoral, la paritat, la pluralitat ideològica, l’equilibri territorial, la diversitat professional, l’equilibri entre experiència i renovació institucional, i la diversitat generacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: