Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mercat de Nadal de la Rambla de Sant Francesc acaba una edició atípica amb venda irregular

El tradicional Mercat de Nadal de productes artesans que s’ha instal.lat a la Rambla de Sant Francesc els dies previs a Nadal i els previs a Reis tanca l’edició d’enguany amb sensacions diverses

La pandèmia ha obligat a establir les mesures de seguretat sanitàries per accedir al recinte habilitat i el ritme de vendes dels paradistes ha estat irregular. Una de les característiques d’aquest any atípic ha estat que una part destacable de visitants va fer les compres en els primers dies del mercat i que el tradicional efecte de les adqusicions a darrera hora ha estat menys present que en anys anteriors.

Amb tot i malgrat els problemes, les sensacions dels paradistes han estat bones tant per l’emplaçament com pel volums de vendes.

El Mercat va viure una primera fase d’obertura els dies 21, 22 i 23 de desembre i una segona que va començar el passat diumenge i que ha acabat avui, el dia abans de l’arribada dels Reig Mags. Les més de vint parades instal.lades a la Rambla de Sant Francesc han posat a la venda aquestes jornades diferent tipologia de productes artesans. S’han pogut adquirir des de quadres a joguines, passant per aliments ecològics o objectes de regal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: