Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creix el balanç de víctimes mortals per la Covid als centres sanitaris del Penedès i Garraf

En els darrers quatre dies han mort tres persones a l’hospital de Vilafranca i sis persones als hospitals del Garraf.

Aquest és el balanç del darrer informe de seguiment d’evolució de la pandèmia que realitza dos cops per setmana el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf. Si comparem les dades amb l’informe del dijous passat observem un increment de mortalitat a tots els centres sanitaris de les dues comarques, i un augment assistencial al Garraf, mentre que a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès es manté una contenció dels ingressos hospitalaris.
En concret i en relació al nombre de persones que han mort per coronavirus al Garraf s’ha arribat a la xifra de 137, sis més que en l’informe del dijous passat, mentre que a l’hospital de Vilafranca són ja 58 les persones que han mort des de l’inici de la pandèmia, amb un increment de tres persones en relació a l’informe del dijous.
Pel que fa als ingressos hospitalaris amb problemes respiratoris o símptomes de Covid-19 al Garraf hi ha en aquests moments 125 persones ingressades, 11 més que fa quatre dies, i a Vilafranca la xifra s’ha reduït en quatre persones menys amb un total de 32 ingressats en aquests moments.
Finalment el nombre de persones que havent passat per l’hospital han estat donades d’alta, superant la malaltia són en aquests moments 1.043 entre tots els hospitals de les dues comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: