Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona valoració dels Vilafrancs que obre portes a noves edicions puntals al llarg d’aquest 2021

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort, han fet balanç aquest dimecres de la campanya dels Vilafrancs que s’ha tancat a primers de gener.

Montfort ha remarcat que totes les sensacions i respostes que els han arribat són positives, i que per tant consideren que s’han acomplert els objectius de suport al comerç de Vilafranca i d’incentivar l’activitat econòmica.

En la campanya hi han participat 184 establiments, que en la gran majoria han fet un ús important dels Vilafrancs que van esgotar la dotació que hi havia de 500.000€.

El sector dels electrodomèstics, la roba de la llar i la decoració són els que han utilitzat més els Vilafrancs, seguits de les joguines i els videojocs. Montfort donava la dada que s’han registrat gairebé 9.000 usuaris únics a la plataforma, i que entre els comerços la satisfacció queda palesa en el fet que un 90% repetiria en una campanya similar. Una opció, apuntava Montfort que està sobre la taula.

Després dels bons resultats de la campanya aquest Nadal, l’alcalde Pere Regull ha recordat que es tracta d’una iniciativa emmarcada dins d’un seguit d’accions més àmplies que volen ajudar a incentivar el comerç de la vila. Regull explicava que algunes d’aquestes accions, com els Vilafrancs, han vingut per quedar-se, i altres com el Market Place s’han de contemplar com accions a més llarg termini.

Des de l’Ajuntament recorden que aquestes campanyes tenen l’objectiu d’ajudar el comerç de Vilafranca, i en el cas concret dels Vilafrancs han reportat molt més dels 500.000 € que s’hi han destinat. Regull ha insistit que la propera edició de la campanya, quan es faci, es mantindrà oberta més enllà de Vilafranca.

Després d’haver valorat la campanya tant amb els comerciants com tenint presents les valoracions que n’han fet els usuaris, des de l’Ajuntament consideren que ha estat una proposta que ha obtingut els resultats desitjats.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: