Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un any més la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon acosta la màgia de Reis als infants

Diumenge obria portes un Nadal més la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon, ubicada en un antic celler de vi del carrer del Comerç número 29 de Vilafranca.

La Fàbrica estarà oberta aquesta setmana els dies 28, 29 i 30 de desembre, i també els dies 2, 3 i 4 de gener de 2021.

Enmig d’una activitat frenètica, els divertits personatges que treballen a la fàbrica s’encarreguen d’ordenar totes les cartes que han enviat les nenes i els nens als Reis d’Orient, i d’organitzar les comandes perquè la nit de Reis cadascú rebi el seu regal.

El Qualitat, que és la mà dreta del Patge Raimon a la Fàbrica, explicava que estaven molt il·lusionats de mostrar als infants com es prepara tot per tal que les joguines estiguin a punt la nit de Reis.

En una època complicada com la que estem vivint a causa de la Covid, la Fàbrica s’ha adaptat a les mesures d’higiene i sanitàries per garantir una visita segura i treballar amb normalitat. Han continuat recollint els desitjos dels infants, que com explica El Qualitat tenen a banda de joguines voluntat que l’any vinent sigui millor que aquest.

Les persones adultes només poden accedir a la fàbrica si van acompanyades d’almenys 1 infant, amb un màxim de 2 adults i 4 infants per cada compra d’entrades que s’ha de fer via telemàtica. Tots els infants i menors hauran d’anar acompanyats d’una persona major d’edat. Una de les visitants diumenge era l’Abril, que ens comentava que l’hi havia fet molta il·lusió poder veure el patge Raimon, tot i que no l’hi havia donat la carta ja que enguany l’havia enviat per correu electrònic.

El públic accedeix a l’interior de la fàbrica en franges de 15 minuts i en grups molt reduïts de nuclis familiars o de convivència per tal que durant el recorregut es guardin les distàncies establertes en els protocols de prevenció de la COVID-19. Així mateix, és obligatori el rentat de mans i l’ús de mascareta durant tota la visita.

La Fàbrica de Joguines del Patge Raimon és una de les activitats principals que des de l’Ajuntament de Vilafranca s’han preparant per a les festes nadalenques per tal que els infants i les seves famílies puguin gaudir amb total seguretat de les tradicions i activitats d’aquestes dates.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: