Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espai Insòmnia, una de les novetats d’aquest Nadal a Vilafranca, ja ha obert portes

Aquest any, per tal d’ajudar a donar més ambient nadalenc al centre de Vilafranca, s’ha creat l’espai expositiu ‘Insòmnia’ ubicat al local de Cal Monsarro, a la plaça Constitució.

Una casa dels somnis de Nadal que vol ser un espai d’il·lusió on conviuen personatges de l’imaginari col·lectiu, com recorda El Qualitat, mà dreta del patge Raimon aquestes festes.

L’espai ‘Insòmnia’ estarà obert els dies 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener. Tots els dies en horari de matí i tarda, d’11 a 1 i de 2/4 de 6 a 2/4 de 9; excepte el dia 2 de gener que obrirà només a la tarda i el dia 5 de gener en que obrirà només al matí.

L’accés és lliure i gratuït, si bé està regulat per garantir la distància entre els visitants i l’aforament del local. És obligatori l’ús de la mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic en entrar a l’espai expositiu. Cal recordar també que és un espaia adreçat als infants, que han d’anar acompanyats d’algun adult.

L’altra novetat d’aquestes festes és el personatge del Gemínid, un particular estel fugaç itinerant que es passejarà pels carrers del Centre amb un vehicle fantàstic escampant notícies i, al seu pas, els infants podran donar les cartes que tenen preparades per als Reis d’Orient i les farà arribar a la Fàbrica de Joguines per tal que es vagin preparant els regals que els nens i nenes hagin demanat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: