Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV ha col·laborat amb la Marató de TV3

ha porta la unitat mòbil a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Les connexions que ha conduit la periodista Raquel Sans des de l’Hospital de la Vall d’Hebron en el transcurs de la Marató d’aquest diumenge han comptat amb el suport tècnic d’un equip de Penedès TV i de la seva unitat mòbil equipada amb tecnologia d’alta deficició.
En concret per emetre aquestes connexions s’hi ha desplaçat durant el cp de setmana un equip encapçalat per el Cap Tècnic de Penedès TV, Jordi Morgades, junt amb el Cap Tècnic de Ràdio Vilafranca, en funcions de tècnic de so, Toni Olivella i un equip de cinc càmeres que han estat oferint les imatges de les diferents connexions, realitzades des de l’edifici de l’Hospital Infantil i de la Dona. Allà Raquel Sans s’ha fet ressò del dur any viscut, amb el 65è aniversari del centre sanitari. S’han fet entrevistes amb malats que ho van passar molt malament i també hi ha hagut espai per a la solidaritat i la música. En concret l’Associació Amics de la Bici va fer una donació d’una bicicleta a l’hospital, destacant que per a la recuperació dels malats de covid es recomana fer exercici en bicicleta. A més es va poder gaudir d’una exhibició de Biketrial i del repte de l’Ot Pi que va pujar 14 pisos de l’escala d’emergència de l’hospital en 5 minuts.
La música també va tenir un paper destacat en aquest espai de la Marató amb la música en directe de “La Pegatina” en suport de La Marató. El grup de Montcada i Reixac va cantar “La guspira”, un dels singles del seu darrer àlbum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: