Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Maria Albet ha presentat la dimissió del seu càrrec en el CR de la DO Penedès

Sota la seva presidència alguns cellers van decidir abandonar el Cava i elaborar escumosos amb el nom de Clàssic Penedès.

El ple del consell regulador de la DO Penedès va aprovar la setmana passada la cessió d’ús del topònim Valls de l’Anoia-Foix a la DO Cava, que va registrar la marca dins el pla estratègic de zonificació dels seus escumosos sense tenir en compte que aquest topònim formava part del plec de subzones de la DO Penedès. Josep Maria Albet va ser l’únic vocal del consell que s’hi va oposar. La votació va ser d’11 vots a favor i el seu únic vot en contra. En calent no va prendre cap decisió, però desprès de reflexionar-ho aquest dilluns ha decidit presentar la seva dimissió com a vocal del Consell Regulador. Albet ha participat en el consell regulador durant 45 anys, n’ha estat vocal viticultor, vocal elaborador i president.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: