Dissabte, 11 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les botigues d’electrodomèstics de Vilafranca se sumen al Black Friday

Hem parlat amb la Roser Morató, de Morató centre comercial, i amb Jordi Bertran de la botiga Euronics de Vilafranca.

Les botigues d’electrodomèstics de la vila se sumen un any més al Black Friday, una iniciativa comercial importada dels Estats Units. El Black Friday, o divendres negre en català, és enguany aquest proper divendres 27 de novembre. Segons la tradició americana, es tracta del dia que inaugura la temporada de compres nadalenques amb significatives rebaixes en moltes botigues detallistes i grans magatzem, tot i que des de fa uns anys les promocions es fan durant tota la setmana prèvia.

Des del centre Milar Morató expliquen que fa 4 anys que s’han sumat al Black Friday. La seva gerent, Roser Morató, assegura que els clients pregunten per la iniciativa.

Un altre establiment de la Vila del sector dels electrodomèstics que s’ha sumat a aquesta campanya ha estat Euronics. Han obert aquest mes de novembre i l’arrencada ha estat molt bona. Els ha ajudat també arrencar amb campanyes promocionals com el Black Friday. El seu propietari Jordi Bertran apunta q han fet descomptes en productes de diverses línies.

Tot i la caiguda industrial provocada per la crisi sanitària, hi ha alguns sectors que s’han beneficiat dels canvis d’hàbits dels consumidors. És el cas de la venda d’electrodomèstics, segons dades de l’Institut d’Estadística. Els dos establiments amb els que hem parlat han corroborat aquest increment de vendes post confinament. Ho atribueixen al fet que la gent ha estat més temps a casa i això ha propiciat que decidissin renovar els diversos aparells de casa. Aixi ho ratifica Jordi Bertran de la botiga Euronics de Vilafranca.

Encaren la campanya de Nadal amb il·lusió per acabar de rematar l’any de la millor manera possible. Des de Mobles Morató expliquen que fins i tot han incrementat el stock.

Més enllà dels electrodomèstics, altres sectors comercials també se sumen a aquest Black Friday que, de mica en mica, es va instaurant a casa nostra com una cita anual de referència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: