Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reobren els centres d’estètica

Les restriccions actuals per frenar la propagació del coronavirus s’han ampliat fins al 23 de novembre. Només els centres d’estètica i bellesa poden reobrir.

Els centres d’estètica, que es van veure obligats a abaixar la persiana amb el tancament de bars i restaurants fa un mes, poden reobrir a partir d’aquest dissabte 14 de novembre. Tot i la confusió que es va generar sobre si podien obrir aquest mateix divendres o no, finalment serà aquest dissabte quan puguin reprendre la seva activitat.

Des del Centre d’Estètica Olga Guasch, situat al carrer de Santa Clara, la seva responsable explica que reobriran seguint les mateixes mesures que van aplicar després del primer tancament: a banda de les mesures higièniques i de desinfecció, amb una persona per professional i cita prèvia.

Guasch explica que el segon tancament la va agafar per sorpresa.

Des del Gremi Artesà d’Estètica i Bellesa de Catalunya, a més de destacar que ja segueixen mesures higièniques estrictes, afegeixen que compleixen els registres d’atenció als clients i poden contribuir al rastreig en un hipotètic cas de contagi.

Però, com explica la gerent d’Harmoni centre d’estètica conscient Maite Ortiz, no tenen constància de que els centres d’estètica puguin ser un focus de contagi.

En qualsevol cas, les professionals del sector es mostren il·lusionades de poder obrir i reprogramar visites.

Segons el Gremi, el tancament dels centres ha avocat el sector «a la desaparició de molts centres i empreses, contribuint a l’intrusisme laboral no regulat i l’economia submergida».

Des del Gremi Artesà d’Estètica i Bellesa de Catalunya creuen que els centres d’estètica i bellesa, són serveis «que s’haurien de considerar essencials». I recorden que, a banda dels tractaments de bellesa, també es fan molts altres tractaments de caràcter «sociosanitari» com els massatges postoperatoris, els drenatges limfàtics o els massatges terapèutics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: