Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

JxC suspèn Eduard Pujol per possibles casos d’assetjament sexual

Junts per Catalunya ha suspès cautelarment de militància Eduard Pujol després de tenir coneixement d’uns fets que es podrien considerar assetjament sexual.

El portaveu del grup parlamentari de JxC ha deixat l’acta de diputat a petició de la direcció del partit. La portaveu de JxC, Elsa Artadi, ho ha anunciat en una roda de premsa, tot i explicant que a les darreres hores el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, va rebre unes informacions i va tenir el coneixement d’uns fets que poden apuntar a una conducta que podria ser considerada assetjament sexual. Sànchez va tenir coneixement dels fets diumenge, durant un permís penitenciari, i una immediata reunió de la cúpula aquest dilluns ha decidit actuar amb contundència. La direcció de la formació li ha demanat a Pujol que renunciés a l’acta de diputat i ha decidit suspendre de militància el diputat de forma cautelar. Artadi també ha assegurat que estan acompanyant les persones que han denunciat els fets perquè vagin a la justícia.
Eduard Pujol deixa de ser diputat a efectes d’aquest mateix dilluns. Viu a Vilafranca des de fa anys i va entrar al Parlament en les últimes eleccions del desembre del 2017.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: