Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eduard Pujol nega les acusacions d’assetjament sexual

Ara per ara no es coneix la identitat de les persones que l’han denunciat davant del partit però sí la de la periodista Núria Casas que va fer públic que havia estat assetjada per Pujol fa 8 anys

Una setmana després de ser retirat de Junts per Catalunya, l’ex portaveu del partit al Parlament, Eduard Pujol, ha fet unes declaracions negant els assetjaments sexuals dels que se l’acusa. En un comunicat fet arribar als mitjans de comunicació, Pujol assegura que mai ha abusat de cap dona ni persona i que ho demostrarà.
Explica que tampoc hi ha cap denúncia judicial en contra seva i que prendrà mesures demandant a tots aquells que l’acusin d’aquestes accions.

Ara per ara no es coneix la identitat de les persones que l’han denunciat davant del partit però sí la de la periodista Núria Casas que fa uns dies va fer públic que havia estat assetjada diverses ocasions per Pujol fa 8 anys quan ell era director de RAC1. Eduard Pujol va deixar de ser diputat dilluns de la setmana passada. Ha tingut relació amb Vilafranca des de fa anys i va entrar al Parlament en les últimes eleccions del desembre del 2017.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: