Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca per la Independència convoca una manifestació davant dels Jutjats per l’11S

L’Assemblea Nacional Catalana organitza aquesta propera diada un acte de manera descentralitzada a diferents ciutats catalanes, entre els que hi haurà Vilafranca.

Es farà una mobilització en dos formats, virtual i presencial. La virtual és a través de xarxaindependencia.cat, una xarxa solidària que proposa crear vincles virtuals amb altres persones però també amb blocs solidaris i assemblees de base mitjançant codis QR. És una mobilització solidària perquè amb cada codi es realitza una aportació econòmica per la sanitat, cultura i llengua, Medi ambient i temes socials. S’hi pot participar també amb l’adquisició de la samarreta.
Per altra banda, la mobilització presencial reivindicarà la independència com a única sortida a la crisi actual. Es faran concentracions davant diversos edificis de l’administració estatal espanyola. Davant de la situació actual, l’Assemblea ha adaptat la mobilització de l’11 de Setembre als requeriments sanitaris vigents per garantir la seguretat de totes aquelles persones que vulguin participar de la Diada.
S’han planificat diverses concentracions al llarg de la geografia catalana, evitant al màxim els desplaçaments i les aglomeracions, sumant més de 90 punts en tota Catalunya en un total de 65 municipis. A Vilafranca, la convocatòria serà davant dels Jutjats, a l’Avinguda Europa.
Com totes, serà una concentració estàtica on es controlarà el nombre d’assistents gràcies a una web d’inscripcions, sense dades personals, que ja s’ha posat en marxa. A Vilafranca s’ha previst un aforament de 2.000 persones. Els inscrits rebran un número identificatiu que constarà en una llista que rebrà l’assemblea territorial. Això permetrà tenir una previsió del nombre de persones que participaran a l’acte. A més a més, es deixaran 4 m2 per persona, a fi de garantir al màxim la distància de seguretat pactada amb el Procicat, i els voluntaris que col·laboren amb l’organització posaran a disposició dels assistents que ho necessitin gel hidroalcohòlic i mascaretes. Es començarà a dos quarts de cinc de la tarda per mirar de ser tots a lloc a les 17:14. A les sis iniciaran els parlaments i a continuació es donarà per acabat l’acte. I per a tots aquells que no puguin assistir, els conviden a les 17:14 a sortir als balcons, a vestir-los amb l’estelada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: