Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní oferirà ajuts per a situacions d’especial vulnerabilitat derivada de la COVID19

Els ajuts formen part de les mesures que va aprovar el consistori de Sant Sadurní el mes de juny per ajudar a pal·liar l’impacte econòmic i social de la Covid-19.

L’Ajuntament de la capital del Cava ha obert el termini per sol·licitar ajuts de caràcter econòmic amb caràcter urgent per a persones afectades per a la implantació de mesures de contenció destinades a frenar la propagació del COVID 19, fent especial èmfasi en totes aquelles persones que han vist reduïts considerablement els seus ingressos i que no disposin dels recursos suficients per a fer front a les necessitats bàsiques.
Es tracta d’ajuts que s’atorgaran per a atendre situacions d’urgència, principalment d’habitatge, necessitats bàsiques i subministraments. S’atorguen en règim de concurrència no competitiva per la qual cosa disposen d’un crèdit pressupostari limitat i s’ordenaran les sol·licituds amb criteris de preferència en funció de la urgència i la necessitat.
La partida pressupostària és de 60.000 euros i és una de les mesures del Pla de xoc de més mig milió d’euros impulsat per l’Ajuntament amb l’objectiu de pal·liar l’impacte econòmic i social provocat per la COVID19; un pla que compta amb un paquet d’ajuts directes, subvencions i bonificacions consensuat i aprovat per tots els grups municipals del consistori en un ple extraordinari celebrat el 10 de juny d’enguany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: