Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oficina conjunta d’atenció a emprenedors i empreses de la Mancomunitat i el Consell Comarcal

El Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat i els Serveis Tècnics del Consell Comarcal comparteixen oficina des d’aquest mes de setembre amb la voluntat de no duplicar serveis.

Ambdues administracions han traslladat els respectius serveis a un nou espai del carrer General Prim, 20, de Vilafranca. Els Serveis Tècnics del Consell Comarcal s’han traslladat a aquestes noves oficines perquè la demanda de serveis especialitzats d’Arquitectura, Enginyeria i Medi Ambient per part dels ajuntaments continua creixent i la seu del Consell Comarcal resulta insuficient per acollir el personal necessari. El president del Consell, Xavier Lluch, destacava també la complicitat que es crea amb la Mancomunitat.
Joan Manel Montfort, com a Conseller de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat del Consell Comarcal, però també responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Vilafranca, destacava la intenció de millorar l’atenció i servei des de les tres administracions als emprenedors i les empreses.
Per al Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf, aquest nou emplaçament resulta més cèntric i accessible que l’anterior, situat al polígon Àgora als afores de Vilafranca, com apuntava el vicepresident de l’Àrea del Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Miguel Delgado.
El canvi ha estat possible gràcies a la col·laboració entre Mancomunitat, Consell Comarcal i Ajuntament de Vilafranca, i respon a la voluntat conjunta de promoure l’emprenedoria i contribuir a la creació de teixit empresarial local. Com remarcava el president de la Mancomunitat, Sergi Vallès, evitar duplicitats i millorar el servei que s’ofereix als ajuntaments són els principals objectius.
Des d’ara doncs, les consultes relacionades amb els Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat i amb el Serveis Tècnics del Consell Comarcal s’han de fer en aquesta nova oficina que es troba a tocar de la seu de l’ens comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: