Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mà estesa de la Generalitat per mirar de garantir els llocs de treball a Robert Bosch

Balanç positiu i bones sensacions del comitè d’empresa de Robert Bosch

Balanç positiu i bones sensacions del comitè d’empresa de Robert Bosch a la reunió que aquest dijous a la tarda han mantingut a l’edifici de l’Enològica amb el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa, i l’alcalde de Vilafranca i delegat del govern al Penedès Pere Regull. La Generalitat es compromet a injectar diners públics a la planta penedesenca, sempre i quan això serveixi per contribuir a la viabilitat de l’empresa i a la conservació dels llocs de treball.

En una reunió que ha durat poc més d’una hora, Tremosa s’ha compromès a donar-los un cop de mà. Ara bé, caldrà esperar si l’empresa multinacional accepta mantenir la planta oberta o bé segueix amb l’expedient de regulació d’ocupació que deixaria 300 persones sense feina. El conseller reconeixia que ja fa anys que des de la direcció general d’Indústria s’estava treballant per no arribar a aquesta situació. De moment, l’administració pública els farà costat, tal com estan fent amb els treballadors i treballadores de Saint Gobain a l’Arboç.

L’alcalde Pere Regull explicava que ja fa anys que mantenen contactes amb l’empresa. Regull espera que l’empresa rectifiqui.

Des del comitè d’Empresa, les sensacions eren bones però cal ser prudents, perquè com explicava el seu president: la decisió final és de l’empresa i no dels empleats.

Les treballadores i treballadors preveuen mobilitzacions de cara els propers dies. Més endavant en donaran a conèixer els detalls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: