Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Electrovinyes fa un balanç positiu de la 7ena edició malgrat els inconvenient del coronavirus

El passat cap de setmana es va celebrar a Vilafranca la setena edició de l’Electrovinyes amb la música electrònica més puntera del país.

El balanç final és satisfactori, com destaca el director del festival, Carles Ribot.
Enguany es van haver de planificar canvis donada la situació de pandèmica del coronavirus. Es va cobrar entrades als concerts, amb abonaments de tot el cap de setmana per només 8€, o 5€ per cada dia, amb consumició inclosa.
Això pot haver comportat canvis en el tipus de públic, mantenint la tendència de l’any passat de més assistència en dissabte que no pas en divendres.
El Festival, després d’haver trobat el seu espai al Mirador de Sant Pau, celebrava una edició especial al Claustre dels Trinitaris, degut a la Covid19.
El programa començava divendres a la nit amb el multiinstrumentista del Montseny, Dalmau Boada, per fer viatjar pel seu univers al·lucinant amb Esperit! , una proposta d’un home-orquestra a escala internacional que va des de el folk a l’electrònica, passant per mil i una músiques del món.
El dissabte a la tarda hi havia els tallers Petits Tafaners, una experiència on els més petits poden remenar i jugar amb instruments inusuals.
Es van estrenar a l’Electrovinyes l’any 2014 i ha manitngut cada any l’interès.
També dissabte a les vuit del vespre arribava el projecte en solitari de Yarei Molina amb un tsunami sonor perversiu i industrial combinat amb l’única ajuda del seu kit de bateria, un timpani i instruments de fabricació pròpia.
I a les deu de la nit del mateix dissabte Fernando Lagreca tornava a l’Electrovinyes després d’actuar-hi en una de les seves edicions més exitoses. Es un dels impulsors de la música electrònica de Barcelona amb forts i emocionants directes. Fernando Lagreca és un estricte defensor dels directes, en els quals es presenta només amb instruments hardware.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: