Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Electrovinyes apropa la música electrònica en una edició especial al Claustre dels Trinitaris

L’Electrovinyes arriba a la 7ª edició després de 6 anys treballant amb l’electrònica més puntera del país.

Enguany, segueix endavant amb primeres confirmacions i abonaments ja a la venda per tot el cap de setmana per només 8€ a Entradium.com, amb despeses de gestió i consumició inclosa per a les dues jornades. El Festival, després d’haver trobat el seu espai al Mirador de Sant Pau, celebra una edició especial al Claustre dels Trinitaris, degut al Covid19 i segueix amb els tallers Petits Tafaners i si les mesures ho permeten, els Electrosopars.
El programa començarà divendres a les deu de la nit amb el multiinstrumentista del Montseny, Dalmau Boada, després de visitar el Festival Hivernacle l’any 2017, torna a Vilafranca per fer viatjar pel seu univers al·lucinant amb Esperit! i una música que neix lliure. És una proposta d’un home-orquestra a escala internacional que va des de el folk a l’electrònica, passant per mil i una músiques del món.
El dissabte a les set de la tarda hi haurà els tallers Petits Tafaners que són una experiència on els més petits de la casa poden remenar i jugar amb instruments inusuals.
Es van estrenar a l’Electrovinyes l’any 2014 i han rodat per tot Catalunya passant també pel Festival Hivernacle, la Biblioteca Carles Rahola de Girona o la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca.

També dissabte a les vuit del vespre arriba el projecte en solitari de Yarei Molina que aconsegueix hipnotitzar a l’oient creant un tsunami sonor perversiu i industrial combinat amb l’única ajuda del seu kit de bateria, un timpani i instruments de fabricació pròpia.
I a les deu de la nit del mateix dissabte Fernando Lagreca torna a l’Electrovinyes després d’actuar-hi en una de les seves edicions més exitoses. Es un dels impulsors de la música electrònica de Barcelona amb forts i emocionants directes. Fernando Lagreca és un estricte defensor dels directes, en els quals es presenta només amb instruments hardware.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: