Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP ha presentat al·legacions a la modificació de l’Ordenança del Paisatge Urbà de Vilafranca

El seu objectiu és garantir la seguretat jurídica.

El candidat del PP en les últimes eleccions municipals, Miquel Tarrada, i l’ex-regidor Josep Ramon, han explicat en roda de premsa els continguts i els motius de les al·legacions que han presentat en el període d’informació pública en relació a l’aprovació inicial de la modificació puntual de l’Ordenança del Paisatge Urbà de Vilafranca.
Miquel Tarrada explica que han presentat 4 al.legacions. En la primera demanen que determinades prohibicions no quedin sense efecte per una autorització municipal expressa en casos com els de deixar o situar objectes abandonats a la via pública, encara que estiguin adossats a l’establiment del mateix propietari, o col·locar elements o instal·lacions que obstrueixin l’us d’elements urbanístics. En aquest sentit, Josep Ramon, insisteix que no es pot redactar una normativa que eviti la responsabilitat civil.
També demanen des del PP que en els casos que sigui necessari l’autorització expressa municipal, com ara col·locar altaveus o equips musicals a terrasses, aquesta autorització estigui regulada i no es deixi a la discrecionalitat d’un funcionari.
A la segona al·legació es demana que no es prioritzi la ubicació de terrasses a un dels costats, ja que perjudica als establiments d’hosteleria que es troben a l’altra banda. En la tercera es demana que es canvii el redactat de l’ordenança quan parla de l’harmonització dels para-sols i mobiliari de terrasses en determinats espais del centre. Consideren que aquesta exigència és difícil de complir perquè hi ha diferents terrasses ja instal·lades en aquests espais. Finalment la quarta al·legació del PP demana que no es prohibeixi que a les terrasses hi hagi publicitat, perquè és una manera de finançar la instal·lació de la terrassa.

PP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: