Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Vilafranca vol mantenir el teixit empresarial però no centrar-se només en l’automòbil

Els populars aposten per facilitar els tràmits per tal que les empreses s’instal·lin a Vilafranca i comarca, i sobre tot diversificar la tipologia per millorar la competitivitat de la comarca.

Aquests dies s’ha estat parlant molt sobre la situació de les empreses al nostre territori, i es vol tirar endavant un pla de reindustrialització. En aquest sentit, des del PP de Vilafranca mostren tot el suport als esforços que s’estan fent per mantenir els llocs de treball a la comarca, i s’ofereixen per fer arribar les demandes a través dels seus representants al Congrés al govern central.
D’altra banda, sobre el Pla de Reindustrialització remarquen que cal tenir present el que necessiten les empreses, per tant que les propostes que es facin tinguin èxit. Josep Ramon, del PP vilafranquí, apuntava que cal mirar de diversificar les propostes, parlava de la logística, i no centrar-se únicament en el sector de l’automòbil.
Els populars consideren que cal donar més facilitats a les empreses per que s’instal·lin a Vilafranca, i volien recordar a les persones que demanen la derogació de la reforma laboral, que precisament va ser en aquest marc que es van introduir els ERTO. Sense aquesta mesura, moltes de les empreses que s’hi han acollit, deia Sogas, haurien hagut de tancar.
Com a apostes de futur, des del PP consideren que cal mantenir i reforçar la formació dual, tenint presents les necessitats de les empreses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: