Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup Steam Quintet reprèn la temporada del Jazz Club Vilafranca al Vinseum

Aquest concert formava part també del festival ‘L’hora del jazz’, memorial Tete Montoliu, que un any més ha arribat a Vilafranca.

Dissabte a la tarda el jazz tornava a sonar a l’Auditori del Vinseum, on els Jazz Club Vilafranca reprenia els seu cicle de concerts amb una sessió que formava part del festival ‘L’hora del jazz’ que s’organitza cada any des de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya per recordar la figura de Tete Montoliu i que habitualment ofereix un concert a Vilafranca.
En aquesta ocasió el recital anava a càrrec de Steam Quintet, que es mostraven molt satisfets de poder tocar en directe després de força mesos de no fer-ho a causa del confinament i la reducció generalitzada de l’activitat cultural que s’ha donat arreu.
Tomàs Fosch, un dels components del grup, explicava que a Vilafranca interpretarien la seva adaptació d’un dels disc de referència del pianista Ahamd Jamal ‘Live at the Pershing’. En aquesta cas una adaptació per a quintet del que inicialment eren peces per a trio.
El grup format Tomàs Fosch al piano, Oriol Fontclara al saxo, Santi Colomer a la bateria, Eric Kopetz al contrabaix i Pol Padròs a la trompeta, va oferir un bon recital davant del públic que es va acostar a l’Auditori, amb un aforament reduït a causa de les restriccions sanitàries. Un concert que es va iniciar amb la peça ‘Woody’n You’

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: