Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salut farà a partir de dilluns proves de cribratge a Vilafranca

La intenció és evitar possibles brots i controlar-los el més ràpidament possible en cas que se’n detecti algun.

Dilluns està previst que el departament de Salut faci a Vilafranca proves massives de PCR’s entre la població que voluntàriament vulgui fer-les. Es tracta d’un operatiu que ja s’ha fet en altres municipis catalans per dur a terme un cribratge i control dels possibles casos positius i establir el protocol de rastreig.
Sembla ser que el centre base de tot l’operatiu s’ubicarà a l’edifici de l’Escorxador, però també hi ha oberta l’opció d’instal·lar carpes amb testadors i rastrejadors en alguns altre punt neuràlgic de la Vila.
Els detalls de tot aquest operatiu s’estan acabant de concretar aquest matí i tant bon punt en tinguem els detalls ampliarem la informació en properes edicions de l’Informatiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: