Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La discreció és clau per a evitar robatoris durant l’estiu

Malgrat ser els mesos de juliol i agost els més propicis a patir robatoris a l’interior dels habitatges, enguany s’ha notat un decreixement d’aquest tipus de delicte respecte a anys anteriors.

Aquesta setmana, en el transcurs del programa ‘Estiu al Claustre’ de Penedès TV, hem entrevistat l’Albert Amposta de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Vilafranca. Tal i com explica Amposta, l’estiu sempre és un moment propici per als robatoris a l’interior dels habitatges i per a evitar-ho cal prendre un seguit de mesures i precaucions si marxem de vacances, una de les més importants és la discreció.
L’Albert Amposta afegia que habitualment ens preocupem molt més perquè no ens robin dins de casa però també cal extremar les precaucions al carrer i als espais públics, sobretot quan s’acumula un gruix considerable de persones. Explicava quin és el procediment a seguir un cop som víctima d’un robatori.
Malgrat ser els mesos de juliol i agost els més propicis a patir robatoris a l’interior dels habitatges, enguany s’ha notat un decreixement d’aquest tipus de delicte respecte a anys anteriors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: