Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Xicots lliuren productes d’higiene al Rebost Solidari

Els Xicots lliuren productes d’higiene al Rebost Solidari

Aquest divendres al local social de Cal Noi-Noi va tenir lloc el lliurament de productes d’higiene que s’han recollit durant aquest mes de juliol a favor del Rebost Solidari.

Es va fer l’entrega d’aquest material al president del Rebost, Manuel Medialdea també van estar presents el cap de Colla dels Xicots, Gerard Ametllé i el seu president Enric Pagès, juntament amb Mireia Anglada membre de la colla i que va ser la propulsora d’aquesta iniciativa. Amb aquestes línies volem agrair a totes les persones solidàries que han col·laborat a fer possible aquesta entrega i animar-los a continuar participant en activitats com aquestes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: