Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vinseum ha recuperat les visites guiades després del confinament

La primera es va fer aquest dissabte, 15 d’agost.

Desprès del tancament per el confinament provocat per la pandèmia de la Covid-19, el passat 2 de juny el Vinseum va reobrir les seves portes de manera gratuïta per tal que aquells que ho desitgessin poguessin gaudir del museu o visitar l’exposició permanent, de manera gratuïta fins el 31 de juliol. Ara, una vegada s’ha tornat a la normalitat en quan a les visites, també s’ha recuperat la visita guiada per a públic general dels tercers dissabtes de mes a les 12 del migdia, amb grups més reduits. La primera es va fer aquest dissabte, 15 d’agost.
Amb el retorn, els espais públics s’han hagut d’adequar a la normativa vigent per garantir un espai sanitàriament segur. Així es té ne compte la distància de seguretat, el control d’aforament, les mesures d’higiene i les mesures de protecció de les col·leccions.
Per aquest motiu el visitant ha de respectar les mesures adoptades que es redueixen a l’ús obligatori de mascaretes, la higiene de mans i el respecte de la distància social.
L’objectiu del museu és anar tornant a una nova normalitat.
La visita guiada està inclosa en el preu de l’entrada, tot i que és imprescindible fer reserva prèvia a l’adreça entrades.vinseum.cat
Les properes visites guiades estan previstes per els dissabtes 19 de setembre, 17 d’octubre, 21 de novembre i 19 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: