Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Quintí de Mediona suspèn els actes principals de la Festa Major de 2020

La decisió ha estat presa després d’estar analitzant diversos escenaris des de finals de maig amb la Comissió de la Festa Major i representants dels balls populars.

A causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 i, sobretot, pels últims rebrots sorgits a diferents municipis catalans, l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona ha decidit suspendre els actes principals de la Festa Major «per evitar mals majors».

La decisió ha estat presa després d’estar analitzant diversos escenaris des de finals de maig amb la Comissió de la Festa Major i representants dels balls populars.

Així, tots aquells actes que per la seva qualitat i tradició eren multitudinaris no es podran fer per «minimitzar riscos de contagi comunitari amb el que això podria ocasionar per la salut de les persones i per les conseqüències que tindria en el desenvolupament social i econòmic de la vila». Per tant, se suspenen el correbars, el correfoc, les cercaviles, els balls a plaça i les festes nocturnes, entre d’altres.

Malgrat això, la Festa Major sí que se celebrarà de manera simbòlica i comptarà amb actes en espais tancats, aforaments reduïts, mesures sanitàries i distanciament social, també oberts a les propostes que puguin sorgir dels balls populars sempre que es garanteixin aquestes condicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: