Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mon Mas ha explicat contes en el marc del Festival Eva 2020

La conta contes Mon Mas va presentar un recull d’històries per a tots els públics aquest passat divendres a l’Auditori de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet.

L’espectacle, que porta per títol ‘Quan hi havia gegants. Gent tan alta que sempre els van els pantalons curts’, narra les històries d’en Xucla-rius i en Sotraga-muntanyes, el Gegant de Tres Caps, el Fort Farell i i el Pare Janàs, que tenia set pams de boca i set pams de nas, i un ull com un sedàs. També va explicar contes de l’època dels tigres i lleons, en que els gegants en feien carn de canelons.

La narradora Mon Mas explicava que l’espectacle havia anat variant respecte la idea inicial que va crear abans del confinament.

També aprofitava per recordar que entrar dins d’una història és una experiència única.

Tot i la covid-19, el Festival En Veu Alta ha mantingut la seva celebració enguany garantint les mesures de seguretat actuals i ofereix una àmplia programació que cobrirà més d’una vintena de municipis i s’allargarà fins al desembre. La setzena edició d’aquest festival d’arts escèniques i narració oral compta amb narradors, músics, companyies de teatre i de dansa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: