Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’En Veu Alta omple de narració, literatura i música una vintena de municipis del Penedès

L’En Veu Alta omple de narració, literatura i música una vintena de municipis del Penedès

La 19a edició del festival En Veu Alta continua fidel a la seva aposta d’espectacles de petit format i de proximitat amb el públic, en places, carrers i entorns naturals i patrimonials.

La programació inclou una setantena de muntatges per a adults i famílies, sempre vinculats a la l’oralitat i la literatura i interpretats per artistes d’arreu de l’Estat.

Entre les propostes per a adults destaquen ‘Un segundo bajo la arena’ a partir del ‘Bodas de sangre’ de Lorca pel Col·lectiu Desasosiego; ‘La tendresa del Goril·la’ sobre l’obra de Georges Brassens, a càrrec de Ferran Frauca i Miquel Pujadó; l’homenatge als poetes i artistes anarquistes de Quimet Pla i Núria Solina a ‘Absenta’; el ‘Místics’ de Jordina Biosca, ànima del festival, acompanyada per Ravid Goldschmith; o l’espectacle al Vinseum del poeta Eduard Carmona i el músic Guillem Callejón sobre el rector de Vallfogona, amb motiu dels 400 anys de l’aniversari de la seva mort.

També destacar les actuacions musicals de la formació Corrandes són corrandes que presentarà el seu nou espectacle de glosa i corrandes per a famílies en tres localitats: Calafell, Sant Martí Sarroca i Vilafranca del Penedès; i l’actuació del prestigiós cor Francesc Valls a l’església de Sant Francesc de Vilafranca amb l’espectacle ‘La polifonia veneciana del 1600’ amb peces de Monteverdi i Gabrieli.

La programació familiar comptarà amb narradors com Santi Rovira, Jordi Font, Maria Ten, Mon Mas, Almudena Francés, Carles Alcoy o Assumpta Mercader, que presentaran espectacles per conrear l’escolta de la paraula entre els més petits. També la cantant penedesenca Anna Roig, que acaba de publicar el seu darrer disc, oferirà un taller gratuït de formació per a la lectura a Avinyó.

Durant el festival es faran lectures especials per part de grups voluntaris en casals de gent gran i curiositats com l’espectacle itinerant Ciutat Dormitori que finalitzarà al cementiri de Vilafranca o la instal·lació artística ‘Els telèfons de l’EVA’ a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú i Cunit, on escoltar històries i cançons a l’auricular d’un telèfon de cable.
Consulteu la programació completa al web del festival.

Imatge: Festival EVA

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: