Dimarts, 1 de Desembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La quarta edició del Campus Álex Moreno s’ha celebrat aquesta setmana a Vilafranca

Aquest passat dimecres, el campus de l’actual jugador del Betis va rebre la visita del futbolista del Barça, Carles Aleñá.

El jugador de Sant Sadurní, Álex Moreno, que actualment defensa la samarreta del Betis a Primera Divisió ha celebrat la quarta edició del seu campus. Com a novetat, aquesta edició ha tingut lloc al camp de la zona esportiva de Vilafranca i, al llarg de tota la setmana, Moreno ha participat activament en el seu campus.

Consolidat com un campus de referència a la nostra comarca, va començar dilluns passat i finalitza aquest divendres, amb la participació de més d’un centenar de nens, seguint l’èxit de les edicions passades, fins i tot amb la situació actual provocada per la COVID-19. Per aquest motiu, enguany el campus ha ofert preus solidaris a les famílies.

A més, aquesta edició ha comptat amb la visita del migcampista del Barça, Carles Aleñá, que des de gener estava cedit al conjunt d’Heliòpolis, i on ha compartit vestidor amb Moreno, qui ha viscut la seva primera temporada al club sevillà.

En el seu any de debut a l’equip verd-i-blanc, el lateral esquerre s’ha consolidat com una peça clau en l’onze, participant en 31 partits aquesta temporada, 25 d’ells com a titular. Moreno es mostrava amb ganes de començar la seva segona temporada al Betis, deixant enrere una campanya irregular en la qual l’equip ha acabat en la quinzena posició a la Lliga, aconseguint un total de 41 punts, amb 10 victòries, 11 empats i 17 derrotes. De fet, en el tram final de la competició, l’entrenador Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ va ser destituït. De cara al proper curs, el nou preparador serà el xilè Manuel Pellegrini.

Durant la visita, Carles Aleñá ha estat signant samarretes i, juntament amb l’Álex, responent preguntes dels nens, com, per exemple: què significa jugar al Barça, quin és el partit més especial que ha jugat, o què se sent al jugar a un camp sense públic. El migcampista nascut a Mataró fa 22 anys, també va atendre els nostres micròfons per a fer una valoració d’aquesta temporada, especialment els últims sis mesos viscuts al Betis.

Un any més, el campus Álex Moreno ha estat tot un èxit on els nens han pogut gaudir del futbol i, sobretot, aprendre de la mà de professionals del més alt nivell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: