Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja està oberta l’oficina del SEPE però l’atenció es fa amb cita prèvia

Per a demanar cita prèvia el SEPE ha facilitat dos telèfons, el 900 812 400 i el 93 220 47 49, així com el correu electrònic

La setmana passada obria portes l’oficina del SOC de Vilafranca situada a la primera planta del num. 4 de la plaça Penedès. I aquest dilluns ha estat el torn de l’oficina del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) que és qui tramita les prestacions econòmiques per desocupació i que es troba a la mateixa ubicació. El personal del SEPE ha començat a treballar presencialment aquest dilluns 6 de juliol però l’atenció es farà únicament amb cita prèvia i en casos molt específics. Per a demanar cita prèvia el SEPE ha facilitat dos telèfons, el 900 812 400 i el 93 220 47 49, així com el correu electrònic .
Tant el SOC i el SEPE han instaurat un seguit de mesures preventives i és obligatori portar la mascareta posada a l’interior de l’oficina, l’aforament és limitat i la sala d’espera està inhabilitada. A més, a la porta de l’edifici hi ha personal de seguretat amb l’objectiu de fer de filtre i donar informació a la ciutadania o verificar si apareixen a la llista de cites prèvies. L’horari d’atenció és de dos quarts de 9 del matí a 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: