Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El SOC està obert al públic i el SEPE obrirà el proper dilluns, tots dos amb cita prèvia

La majoria de tràmits s’estan fent de manera telemàtica o per telèfon, únicament els que precisen de registre de documentació o signatures dels usuaris es fan presencialment.

L’oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya de Vilafranca, situada a la primera planta del num. 4 de la plaça Penedès va obrir dilluns per atendre algunes gestions de la ciutadania. I és que la majoria de tràmits s’estan fent de manera telemàtica o per telèfon, únicament els que precisen de registre de documentació o signatures dels usuaris es fan presencialment i sempre amb cita prèvia. Així per a realitzar qualsevol tràmit és imprescindible trucar al telèfon 900 800 046. El Jesús Quiroga, subdirector territorial del SOC, explicava que durant el confinament han garantit l’atenció a la ciutadania de manera telemàtica i des de fa uns dies també presencialment.
D’altra banda, l’oficina del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) que és qui tramita les prestacions econòmiques per desocupació i que es troba també a la primera planta del num. 4 de la plaça Penedès, començarà a treballar presencialment el proper dilluns 6 de juliol però l’atenció es farà únicament amb cita prèvia. Quiroga comentava que durant aquest temps també han assumit l’atenció als ciutadans que necessiten gestionar les prestacions econòmiques o que han estat afectats per ERTOS ja que el més important, diu, és donar una resposta.
Per a demanar cita prèvia el SEPE ha facilitat dos telèfons, el 900 812 400 i el 93 220 47 49, així com el correu electrònic .
El SOC ha instaurat un seguit de mesures preventives i és obligatori portar la mascareta posada a l’interior de l’oficina, l’aforament és limitat i la sala d’espera està inhabilitada. A més, a la porta de l’edifici hi ha personal de seguretat amb l’objectiu de fer de filtre i donar informació a la ciutadania o verificar si apareixen a la llista de cites prèvies. L’horari d’atenció és de dos quarts de 9 del matí a 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: