Dimarts, 19 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eva Baltasar i la novel·la Boulder seran protagonistes del cicle Tertúlies d’estiu als cellers

L’escriptora, una de les veus més originals de la narrativa catalana actual, participarà a la vetllada literària que tindrà lloc dimecres, dia 29 de juliol.

L’acte tindrà lloc al Jardí-Restaurant El Celleret que la família Torres té al Centre de visites de Pacs. La poetessa i novel·lista Eva Baltasar serà la protagonista de la tercera vetllada que cicle Tertúlies d’estiu als cellers. Baltasar dialogarà amb el periodista de Ràdio Vilafranca, Josep Maria Soler, sobre Boulder, la segona baula d’una trilogia iniciada l’any 2018 amb l’aparició de Permagel, un títol que ha consagrat l’autora com a una de les veus més originals de la narrativa catalana actual. Permagel va obtenir el Premi Llibreter que atorga el Gremi de Llibreters de Catalunya, se’n n’ha fet una dotzena d’edicions i ha estat traduïda a una desena de llengües. Boulder és la història d’una dona atreta per la solitud i gelosa de la seva independència que treballa com a cuinera en un vaixell mercant en ruta per la costa de Xile. Tot i així, s’enamora de manera vehement d’una altra dona fins al punt de renunciar a la seva condició de nòmada Organitzades conjuntament per La Cultural llibreria, Vinseum, Biblioteca Torras i Bages. Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca, el cicle Tertúlies d’estiu als cellers es proposa durant quatre setmanes conjugar cultura i vitivinicultura a partir d’una tertúlia que té com a punt de partida la presentació d’un llibre mitjançant l’entrevista amb l’autor.
Atès que el lloc on se celebrarà la tertúlia serà el Jardí-Restaurant El Celleret ubicat a la mateixa finca el Maset que Família Torres té a Pacs, el celler ha preparat un menú de 25€ per a totes i tots els assistents que desitgin quedar-se a sopar en acabar la tertúlia. El restaurant no acostuma a obrir els dimecres i, per tant, és imprescindible que qui es vulgui quedar a sopar faci la reserva prèviament, clicant a https://www.torres.es/ca/experiencies/jardi-restaurant-el-celleret-ca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: