Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es convoca un any més el Premi a l’Edició de Recerca Històrica que convoca el Consell Comarcal

El Servei Comarcal de Cultura ha convocat el 10è Premi  a l’Edició de Recerca Històrica Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

El premi té com a objectiu fomentar la recerca històrica sobre la comarca de l’Alt Penedès o sobre el Penedès en general. Consisteix en una ajut econòmic de 1.000 € per subvenir a les despeses d’edició.
Es poden presentar al premi tant les persones que hagin fet el treball de recerca com les entitats o les empreses interessades a publicar-lo. El termini per a la presentació dels treballs és del 15 al 31 de juliol de 2020.
El jurat del Premi a l’Edició de Recerca Història 2020 estarà format per un representant de l’Institut d’Estudis Penedesencs, un representant de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès i el conseller de Cultura del Consell Comarcal.
Les bases de la convocatòria i la instància de sol·licitud es poden trobar al portal de tràmits i gestions de la web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: