Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimarts i dimecres quedarà tallat el trànsit al carrer Marquès d’Alfarràs

Es tallarà el trànsit al carrer Marquès d’Alfarràs i el primer tram del carrer Ferran canviarà de sentit de circulació amb motiu de les obres de remodelació de la plaça de l’Oli.

Els treballs de substitució de la xarxa de sanejament arriben a l’espai de davant la biblioteca Torras i Bages i de l’escola Sant Ramon de Penyafort i per aquest motiu cal tallar al trànsit el carrer Marquès d’Alfarràs i l’inici del carrer Ferran.

Aquest tall de trànsit comportarà que els vehicles provinents tant de la plaça del Vall del Castell com de la plaça Jaume I s’hagin de desviar pel carreró situat a l’alçada del núm. 12 de la plaça de l’Oli i que comunica la plaça amb l’aparcament amb zona blava situat darrera la biblioteca Torras i Bages. Els vehicles hauran de circular per l’aparcament fins al carrer Ferran, per on hauran de sortir en sentit contrari en direcció al carrer Ponent.

Les restriccions de trànsit abastaran des de les 7 del matí a les 7 de la tarda de dimarts i dimecres. Està previst que a partir de les 7 de la tarda, un cop finalitzada la jornada, es col·loquin planxes per tal que els vehicles puguin fer el circuit habitual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: