Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca inaugurarà un pavelló molt versàtil que donarà sortida a la gran demanda esportiva

El cost del paveló superarà els 3.200.000€ i està prevista la seva utilització la propera tardor

El mes de maig es van encetar les obres del nou pavelló esportiu de Vilafranca que es van aturar per la crisi del coronavirus, però malgrat l’endarreriment, tan sols falta col·locar-hi els elements necessaris per la pràctica de les diferents disciplines esportives.
De fet, les setmanes vinents l’empresa constructora ja farà el lliurament de les instal·lacions a l’ajuntament de Vilafranca, però no estarà totalment equipat fins entrada la tardor.
El calendari el marcarà l’agilitat que mostrin les empreses proveïdores dels materials a causa de la situació actual.
El nou pavelló té un cost que supera els 3.200.000 €.
L’equipament té 3.348 metres quadrats, 1.620 dels quals corresponen a la pista, aquestes es podran dividir en tres pistes oficials marcades verticalment i separades per cortines.
L’entrada al nou pavelló s’annexa al de la Gamba, tindrà la mateixa entrada i s’han creat nous lavabos per compartir entre els dos pavellons.
També s’ha instal·lat un ascensor per pujar a les grades.
Hi ha una graderia elevada i amb una capacitat que ronda els 400 espectadors.
El pavelló està connectat amb el de la Gamba, i s’utilitzen conjuntament diferents serveis.
També hi ha més portes d’evacuació de les necessàries per llei, i es pot utlitzar per altres actes amb una cabuda de 3.000 persones a la pista.
Les obres estan a punt d’acabar i ja es pot visualitzar un equipament, que lluny dels luxes, dóna una perspectiva nova tant a l’esport professional com a l’amateur a la capital de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: