Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Renfe recupera el servei habitual a les principals línies de Rodalies de Catalunya

Renfe recupera el servei habitual a les principals línies de Rodalies de Catalunya

A partir d’aquest dilluns Renfe recupera el 100% de l’oferta en dies laborables a les línies R1, R2, R3 i R4 de rodalia de Barcelona.

D’aquesta manera es recupera l’oferta habitual en aquests serveis, encara que a la línia R3 circularan sis del set serveis per sentit que enllacen Barcelona amb Puigcerdà. Aquest increment s’ha pres de forma coordinada amb el titular del servei i segueix els paràmetres marcats per les autoritats. Als trens Regionals es manté el servei que es presta actualment del 50% de la mateixa manera que a la línia R8. La línia R7 Barcelona Sant Andreu Arenal – Cerdanyola Universitat es manté sense servei al restar tancada la UAB. Els caps de setmana l’oferta mitjana a rodalia de Barcelona ascendeix al 88%.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: