Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’INCAVI engega una campanya digital que busca incentivar l’enoturisme a Catalunya

La campanya de foment de l’enoturisme s’ha posat en marxa aquest dilluns i s’estendrà durant la primera quinzena de juliol en mitjans de comunicació digitals i xarxes socials.

Es basa en el concepte de què ara és el moment de moure’s per Catalunya i gaudir d’ella amb els cinc sentits i que, l’enoturisme, és una molt bona opció per viure del paisatge, el vins i la gastronomia del país.
La campanya “Catalunya és casa teva” té les emocions com a protagonistes clau. Durant el confinament, una de les coses que més s’ha trobat a faltar és precisament poder sentit de prop, olorar, tastar, escoltar o veure. I Catalunya compta amb vinyes i cellers a tot el territori, i, amb frases suggerents, la campanya busca convidar als turistes a gaudir de l’enoturisme.
També s’ha activat una pàgina web sobre enoturisme a la web de la campanya global de promoció turística, amb informació i suggerències enoturístiques per fer a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: