Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La col·lecció Diorama de Pinord rep dos guardons en la 2a edició dels Premis VinoGráfic

El passat mes d’abril es va fer recompte de les puntuacions telemàtiques de la segona edició dels Premis VinoGráfic 2020, el prestigiós concurs nacional de disseny d’imatge de marca de vi.

En aquesta ocasió, el jurat del certamen, presidit per l’artista plàstica Inma Amo, ha reconegut la col·lecció de vins monovarietals Diorama de les Bodegues Pinord amb dos guardons, els de Millor caixa expositora i Millor material publicitari.
D’una banda, el guardó a Millor caixa expositora reconeix els estoigs amb dos vins i quatre ampolletes d’aromes de la col·lecció Diorama de Pinord com el millor dels packagings presentats al concurs. Aquests estoigs permeten als consumidors veure i olorar el vi sense haver d’obrir les ampolles. Segons el jurat es tracta de “un pas més enllà per ajudar a gaudir dels vins i reconèixer els aromes”. Per l’altra, el guardó Millor material publicitari reconeix les guies de tast de la col·lecció Diorama que animen als consumidors a realitzar un tast a casa seguint els passos que s’indiquen i a jugar al ‘Joc de les aromes’ amb les ampolletes que hi ha a cada estoig.
La col·lecció Diorama està formada per sis vins monovarietals procedents de vinyes ecològiques, que presenten unes aromes característiques, fàcils de percebre i de diferenciar.
Els Premis VinoGráfic són el primer concurs nacional que reconeix la tasca de disseny, comunicació i màrqueting en el sector vinícola. En aquesta edició s’hi van presentar més de 100 treballs de les diferents categories.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: